JOGNYILATKOZAT

1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Licit Média Kft.(Székhely: 7621 Pécs, Rákóczi út 55., Cégjegyzékszám:02-09-074357, Adószám: 14824087-1-02) továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett licitutak.hu internetes oldalára vonatkoznak

2. A Szolgáltatás használatával Ön elfogadja a jelen Szerződés feltételeit. Az Üzemeltető jogosult a Szerződés egyoldalú módosítására azzal, hogy a módosításról rövid felhívás formájában jelen oldalon tájékoztatja a Felhasználókat. A módosítást követően a Szolgáltatás használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

3. A Szolgáltatás igénybevételére Ön kizárólag akkor jogosult, azaz, érvényes regisztrációt akkor hozhat létre, ha:
a) Ön elmúlt 18 éves és cselekvőképessége nem korlátozott; vagy
b) Ön 14. életévét betöltött kiskorú és a Szolgáltatás használata során kizárólag a saját, munkával szerzett keresményének erejéig rendelkezik; vagy
c) Ön jogi személy vagy jogi személyiség nélküli gazdálkodó szervezet nevében jár el és Ön szavatolja, hogy jogosult az adott szervezet képviseletére; illetve, ha
d) Ön saját nevében, valós személyes adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, az adott Felhasználó Szolgáltatáshoz történő hozzáférését korlátozza.

4. A Felhasználó köteles valós adatokat megadni a regisztráció során. Amennyiben adataiban bármilyen változás történik, köteles azt rögzíteni. Egy felhasználó kizárólag csak egy felhasználónévvel rendelkezhet. Ha Üzemeltető azt észleli, hogy egy felhasználó több névvel is rendelkezik, jogosult azokat felfüggeszteni. A Felhasználó köteles pontos és valós elérhetőségeket (teljes név, cím, telefonszám, e-mail cím) szerepeltetnie adatai között. Amennyiben az Üzemeltető tudomására jut, hogy ezek az adatok nem valósak, a Felhasználó ezen adatok alapján nem elérhető, akkor az Üzemeltető jogosult a Felhasználó hozzáférését korlátozni.

5. A licitutak.hu oldalról
A Licit Média Kft. által működtetett online üdülési liciteken a szálláshelyet, vendéglátóhelyet és egyéb idegenforgalommal kapcsolatos szolgáltatásokat kínáló Partnerek szerepelnek. A törvényi előírásoknak megfelelnek, érvényes működési engedéllyel rendelkeznek, valamint az általuk eladásra kínált utazási csomagokra beválthatósági garanciát biztosítanak az ajánlatban feltüntetett időpontig.

6. Licitálás és vásárlás:
A licitutak.hu online adminisztrációs rendszere folyamatos nyilvántartást vezet az olvasók ajánlattételeiről, sikeres vásárlásairól.
Minden egyes licit zárásakor a legmagasabb tétet kínáló vevő e-mailben értesítést kap a győzelem tényéről.

7. A licitutak.hu oldalán feltüntetett árak bruttó összegek és idegenforgalmi adó nélkül értendőek.

8. Az online liciten történő vásárlás a legmagasabb tét megadásával zárul. A nyertes tétjével a kétoldalú szerződés létrejön, melyben a felek elállási lehetőséget nem kötnek ki. Tehát a vevő tartozik a vételárral, az eladó megbízója (esetünkben az adott szálláshely, ill. szolgáltatók) tartozik a megvásárolt szolgáltatás-csomaggal.

9. Az a vevő, aki visszautasítja a már megvásárolt "csomag" megfizetését, 5.000,- Ft kezelési költséget haladéktalanul megfizetni köteles a Licit Média Kft.-nek

10. A Licit Média Kft. A szálláshelyek ill. az idegenforgalmi szolgáltatást kínáló partnerek és a vásárlók között kizárólag információ-közvetítői szerepet tölt be, tehát az internetes felületet adja és üzemelteti, hogy a szállásadók és az olvasók egymásra találását segítse.

11. A licitutak.hu oldalon megvásárolható szolgáltatásokért, illetve egy adott szálláshelyről közölt adatokért és információkért minden esetben a szállásadó tartozik teljeskörű garanciával és adott esetben kártérítési felelőséggel.

12. A licitutak.hu oldal üzemeltetője, a Licit Média Kft. a regisztrált ügyfelek adatait 3. személy, vagy jogi személy részére semmilyen körülmények között nem szolgáltatja ki.

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT
Hirdetési Szabályzat
GYIK