LICITÁLÁSI SZABÁLYZAT

Az oldal működtetésének célja:
A www.licitutak.hu egy olyan utazási aukciós portál amely lehetővé tesz regisztrált felhasználói számára, hogy a liciteljárásra meghirdetett kedvezményes utazásokat - aukció útján - kedvezezményes áron megvásárolják.
A regisztrált felhasználók a regisztráláskor elfogadják és elismerik, hogy egy-egy licit lezárásával szerződéses jogviszony jön létre az oldalt üzemeltető (Licit Média Kft.) és a Nyertes Licitáló között.
A licit megnyerése esetén a felhasználó jogosult
- a licitkiírásban szereplő utazáson, a kiírásban szereplő feltételekkel részt venni.
A regisztrált felhasználók kötelezettséget vállalnak arra, hogy
- ha megnyerik a licitet, úgy a megnyert kedvezményes utazást megvásárolják és Nyertes licitálóként haladéktalanul felveszik a kapcsolatot a szálláshellyel időpontfoglalás és fizetés egyeztetése céljából.
- a Nyertes Licitálóként az utazásra 5 napon belül előleget fizetnek a szálláshely kérésének megfelelő összegben, melyet a szálláshellyel egyeztetett módon, a szálláshelynek fizetnek ki.

Az oldal működése:

1. Regisztrálás
Regisztráljon, majd felhasználói nevével és jelszavával lépjen be weboldalunkra.

2. Kedvezményes utazás kiválasztása
Válassza ki főoldalunkon az érdeklodésének megfelelo ajánlatot, majd az ajánlatra kattintva olvassa el a szálláshely utazási ajánlatának részletes tartalmát.

3. Licitálás
Amennyiben a szolgáltatáscsomagot meg szeretné vásárolni a kedvezményes licit-áron, úgy a "LICITÁLOK" gomb megnyomásával licitáljon a következő licitösszegre, mely automatikusan megjelenik. (Véletlenül nem lehet licitálni, mert egy kis ablak megerősítést kér a licitálás tényéről.)

4. Licitzárás
A licitálás határidejéig beérkezo legmagasabb licitösszeg tulajdonosa nyeri a licitálást. Természetesen a rendszer több licitálást is elfogad határido elott egy-egy licitálótól, éppen ezért érdemes nyomon követni az éppen aktuális licit állásokat. Ha a licitzárást megelőző 2 percben van érvényes licit, úgy a licitálás időtartama 2 perccel meghosszabbodik, hogy ne maradjon le senki sem a licitről.
Az ajánlat részletező oldalán a visszaszámlálón nyomon lehet követni az aktuális visszaszámláló órát.

5. Értesítő e-mail
A licitzárást követően e-mailben értesítjük a nyertes licitálót a győzelem tényéről, a megnyert út azonosító számáról, és a fizetendő összegről.

7. Utazás kifizetése
A licitzárást követően a nyertesnek maximum 5 napon belül fel kell vegye a kapcsolatot a szálláshellyel és a LICITUTAK.HU nyereményre hivatkozva befoglalni az utazás időpontját és kifizetni a kedvezményes utazás összegét a szálláshelynek.

8. Utazás visszaigazolása
A licitutak-tól kapott nyeremény értesítő e-mailt követő 5 napon belül vissza kell igazolni az utazás adatait a www.licitutak.hu weboldalon. Ezt egyszerűen megteheti oly módon, hogy belépés után az UTAZÁSAIM menüpontban az érvényesítésre kattintva megadja az utazás adatait.

9. Értékelés
Az utazást követően kérjük értékelje a szálláshely által biztosított szobát, szolgáltatásokat az UTAZÁSAIM menüpontban a kérdőiv-re kattintva.(az értékelés nem kötelező)

FIGYELEM!
A licitzárást követően a 5 napja van arra, hogy a 7. és 8.-as pont szerinti kötelezettségeit teljesítse. A licitálás ténye az oldalt üzemeltető Licit Média Kft. és a licitáló felhasználó közötti szerződés kötésnek minősül, így bármely határidő túllépése maga után vonja a szerződés szegés tényét, mely esetben a nyertes licitáló 5000 Ft. kártérítést tartozik fizetni az oldalt üzemeltető Licit Média Kft. részére.


Jó licitálást és kellemes kikapcsolódást kívánunk!
?